•  

    KERATERV -handmade- Pécs Bt.

    (+36) 30 367-1826

  •  

    7666 Pogány, Pécsi út. 36.

    keraterv@gmail.com

Hogyan készül?

Cserépkályha? Nálunk? Hmmm…

Sokan, ha azt a szót hallják, hogy cserépkályha, akkor egy nagy zöld vagy barna, díszes csempékből épített „kétajtós szekrény” méretű valamire gondol. Meg arra, hogy

nálunk kizárt, egy ilyen izé!

 

 

 

 

Korunk ízlésvilága, a lakberendezés, a bennünket körülvevő tárgyak sokat egyszerűsödtek, modernizálódtak, funkcionális értékük az elsődleges. Nem feltétlenül a díszes a szép! A mai modern lakberendezési tárgyak bútorok mellé, valóban nehéz elképzelni egy díszes csempékből épített cserépkályhát vagy kandallót

 

 

De nem is kell!

   
  

Megpróbáltunk alkalmazkodni a trendek változásához, a design és a színek terén is. Ezért gyártunk egyszerű vonalú modern csempéket is, hogy a mai minimal trendbe is beleilleszthetők legyenek a cserépkályháink.

A színek területén a pasztellek, matt színek, halvány beige-ek, épphogy sárga, épphogy barna, a föld színei a dominánsak. Ez a trend látszódik a sötétbarna és a sötétzöld kályhák helyébe lépni.

 

 

A Keraterv Bt-ről néhány szó.

 

A KERATERV -handmade- Pécs Bt. 1996-óta foglalkozik kályhacsempék gyártásával, illetve cserépkályhák, kerámia-kandallók, kemencék, kerti grillek, kenyérsütő kemencék, konyhai tűzhelyek tervezésével és kivitelezésével.

Ez idő alatt több száz cserépkályhát illetve számos kerámia-kandallót készített, viszonteladói közreműködésével.

 

 

 

A Keraterv Bt. telephelye

A Keraterv Bt. telephelye

 

 

 

Célunk, hogy a nálunk vásárlóval közösen az ízlésének és a hely adottságainak legmegfelelőbb kályhát készítsük el. Jó minőségű anyagokkal jó minőségű termékekkel, nagy forma és színválasztékkal családias környezetben várunk minden érdeklődőt.

 

Hogyan készül?

   

A kályhacsempék kézi formázással készülnek német, 40% samott-tartalmú alapanyagból, mely magas samott-tartalma révén kis hő tágulással rendelkezik.

 

 
     
 

Ezen alapra kerül a német WELTE által gyártott és több neves európai gyártó által használt mázak egyike.

(pl. HARK, GANZ, SOMMERHUBER stb.)

Gyártunk fényes, matt, és különleges effektmázas termékeket összesen kb. 60 féle színben.

Lehetőség van egyedi színkeverésre, így az is bizalommal fordulhat hozzánk, aki egyedi igényeit szeretné kielégíteni.

 

   

Az általunk gyártott cserépkályhák gyakori elemei a kézi mintázású egyedi motívumok, a kézzel festett elemek illetve a kézi aranyozással kontúrozott elemek. Ezen egyedi elemek használatával kis ráfordítással különlegesebbé, szebbé, még egyedibbé tehetők a cserépkályhák és kandallók.

 

 

A tervezést, a kerámiagyártást, a szállítást és a kivitelezést is a cégünk elvégzi, így teljes felelősséggel adjuk át az általunk készített cserépkályhákat és kandallókat.