•  

    KERATERV -handmade- Pécs Bt.

    (+36) 30 367-1826

  •  

    7666 Pogány, Pécsi út. 36.

    keraterv@gmail.com

Út a kályháig

Sokunkban felmerül a kérdés, hogy a trendszerűen és úgy tűnik megállíthatatlanul emelkedő gázárak miatt emelkedő fűtésszámlát milyen alternatív fűtéssel lehetne csökkenteni, esetleg a gáztól való függést megszüntetni.
Ma már rengeteg alternatív, megújuló energiával működő megoldást találunk, de ezek közül a legolcsóbb, legszebb és leghamarabb megtérülő beruházás a cserépkályha,kandalló építése, és okos üzemeltetése.
Kell egy helyszínrajz….
Első lépés, hogy a Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. email-címre küld egy helyszínrajzot a cserépkályhának szánt helyről, a fűtendő légtérről (légköbméter) illetve a kémény paramétereiről.
Valami ilyesmit:

Instrukciók….

A weblapon lévő fotók alapján kiválaszt egy Önnek tetsző fazont, cserépkályhaformát.
Szóban, néhány  instrukciót küldjön számunkra, hogy tudjunk egy tervrajzot készíteni Önnek cserépkályhájáról:

 

Pl…valami hasonló cserépkályhát szeretnénk, csak sarokba!

Ha a cserépkályha rajz elnyerte tetszését, akkor küldjük az árajánlatot….

 

…..és ez mind-mind ingyenes!!

Csempeforma és szín választás….

Következő lépésben Ön a telephelyünkön, illetve partnereink telephelyén kiválaszthatja az Önnek tetsző csempeformát és színt.
Lehetőség van egyedi színkeverésre is, ekkor szükség van a kikeverendő színre (burkolólap darab, textildarab, festék-színkatalógus, stb…)
Ezután az előre egyeztetett határidőre (megrendeléstől számított 6-8 hét) elkészítjük és felépítjük a cserépkályháját vagy kandallóját!